Samen op reis

Voor mij is coaching samen met jou op reis gaan, op weg naar jouw doel, op zoek naar het avontuur.

Ik wil je uitdagen om veerkrachtig, met lef en vol zelfvertrouwen het avontuur van jouw leven te ontdekken en aan te gaan, want ik ben ervan overtuigd dat als jij jouw leven ten volle leeft, je de wereld mooier en veelkleuriger maakt. Als jij tot je doel komt, heeft dat impact op de mensen om je heen.

Metanoia staat voor het veranderen van je hart, je zelf, je manier van leven;

kortom een ontdekkingstocht.

Binnen Metanoia Coaching wil ik je metgezel zijn op jouw ontdekkingstocht, in het avontuur van jouw leven.

Ik luister, stel vragen (soms confronterend of diep), wijs je op uitzichten en help je obstakels uit de weg te ruimen. Samen houden we jouw einddoel in het oog.

Ik ben een metgezel die waar nodig en gewenst eigen ervaringen of inzichten deelt en altijd gericht is op waar jij heen wilt en hoe snel jij wilt of kunt gaan.


Mag ik een stukje met jou oplopen?

Wie ben ik?

Mijn verhaal

Mijn naam is Eveline Cowley-Eland. In de afgelopen jaren heb ik geleerd voor en ervaring opgedaan als psycholoog, docent, trainer, coach. Veel belangrijke ervaringen heb ik echter juist ook opgedaan buiten de leer- en werksituaties, bijv. als moeder van 3 kids, echtgenote, vriendin, dochter, zus; in waardevolle gesprekken met anderen soms zomaar op straat of bij het koffieapparaat; in de jaren dat ik in Engeland heb gewoond; door de boeken die ik heb gelezen, de muziek die ik heb geluisterd en de films die ik heb gezien; de talloze conferenties, lezingen, cursussen en congressen die ik heb bezocht; in de stilte en de schoonheid van de natuur.

Wat een avontuurlijke reis is het leven!

Ik ontdekte wat anderen al wel zagen, nl. dat ik tot bloei kom als ik een stukje met een ander mag oplopen, als ik verschil mag maken. Dat mijn liefdevolle attitude, analytische vermogen, intense nieuwsgierigheid en kritische, soms confronterende houding me tot een coach en trainer maken die impact heeft. 

En zo ontstond Metanoia Coaching, een plek van waaruit ik graag een stukje met mensen oploop, deel van wat ik heb geleerd en meegemaakt en mijn gaven van harte inzet om een ander verder op weg te helpen. 

Benieuwd geworden naar mij? Ik hoor graag van je! Laat een berichtje achter via deze website, lees mijn blog, of zoek me op via Facebook (@coachingspraktijkMetanoia) of LinkedIn.

Vind weer perspectief voor je leven en download mijn gratis e-book.

Ik loop graag een stukje mee op jouw levensweg!

>